Haags voetbal

Haaglanden Voetbal Het laatste voetbalnieuws uit de regio

• 3e Divisie: TOGB zet Quick verrassend eenvoudig opzij
    by Ton Beije on 21 april 2024 at 20:30

Op een heerlijke lentedag mochten de Haantjes op bezoek bij TOGB en had hiermee de dichtstbijzijnde uitwedstrijd op het programma. De onderlinge wedstrijden zijn nooit saai, beide doen het goed in de laatste periode en mede hierdoor was het gezellig druk op Sportpark Het Hoge Land. De aanwezigen zagen ditmaal een minder spannende editie, die... The post 3e Divisie: TOGB zet Quick verrassend eenvoudig opzij appeared first on Haaglanden Voetbal.

• 1e klasse C: TAC’90 grijpt in duel met sv Den Hoorn winst in blessuretijd
    by Ton Beije on 21 april 2024 at 20:17

Voor zowel TAC’90 als Den Hoorn stond er veel op het spel. Beide teams moeten vrezen voor directe degradatie en kunnen de punten dus goed gebruiken. Het duel werd pas in een spannende eindfase beslist. Tekst: Alex Pronk       |     Foto’s: Sander de Hollander De wedstrijd begon bijna veertig minuten later dan gepland omdat de sokken... The post 1e klasse C: TAC’90 grijpt in duel met sv Den Hoorn winst in blessuretijd appeared first on Haaglanden Voetbal.

• Zondagvoetbal: Voorschoten’97 nipt onderuit, volle buit vrouwen RKDEO
    by Ton Beije on 21 april 2024 at 19:07

Na een matige eerste helft speelde Voorschoten’97 een goede tweede helft tegen Onze Gezellen. Het was uiteindelijk niet voldoende om een punt mee naar huis te nemen. De vrouwen van RKDEO konden in Utrecht in de tweede helft afstand nemen van tegenstander Kampong en haalden een klinkende zege binnen. Voor Taurus was er weinig eer... The post Zondagvoetbal: Voorschoten’97 nipt onderuit, volle buit vrouwen RKDEO appeared first on Haaglanden Voetbal.

• ADO Den Haag Vrouwen laat Feyenoord niet nog eens ontsnappen
    by Ton Beije on 21 april 2024 at 15:59

Twee keer dit seizoen verzuimde ADO Den Haag Vrouwen een duel met Feyenoord te beslissen en betaalde daarvoor een hoge prijs. Bij de derde ontmoeting maakten de Haagse vrouwen die fout zondag niet nog eens. ADO Den Haag vrouwen won met 2-1. Foto’s: Franca Dobbe Een week nadat ADO Den Haag meer dan negentig minuten... The post ADO Den Haag Vrouwen laat Feyenoord niet nog eens ontsnappen appeared first on Haaglanden Voetbal.

• O21 2A: ADO Den Haag onder 21 steviger op kop na krappe zege
    by Ton Beije on 21 april 2024 at 10:05

Met de moeizame thuiszege van 1-0 op hekkensluiter FC Dordrecht O21 versterkte ADO Den Haag O21 haar koppositie in Divisie 2A. De formatie van trainer Ervin Lee bezit nu een voorsprong van vijf punten op de nummer twee NAC, dat thuis tegen sc Heerenveen niet verder kwam dan een gelijkspel van 0-0. Tekst: Frans Leermakers     ... The post O21 2A: ADO Den Haag onder 21 steviger op kop na krappe zege appeared first on Haaglanden Voetbal.