Haags voetbal

Haaglanden Voetbal Het laatste voetbalnieuws uit de regio

• Livescore zaterdag 26 november 2022
    by Roland van der Linden on 26 november 2022 at 12:55

The post Livescore zaterdag 26 november 2022 appeared first on Haaglanden Voetbal.

• Warming-up O21 Divisie 1 Giovanni Franken: ,,Eerste van drie bepalende duels”
    by Ton Beije on 26 november 2022 at 11:58

Voor ADO Den Haag O21 breken de weken van waarheid aan. Nog drie wedstrijden om minimaal twee ploegen onder zich te houden en zodoende de degradatie te ontlopen. Dit weekend is De Graafschap O21 de eerste tegenstander. Tekst: Glenn Duijzer Het is een tumultueuze week geweest waarin toch hoofdtrainer Dirk Kuijt is ontslagen en Dick... The post Warming-up O21 Divisie 1 Giovanni Franken: ,,Eerste van drie bepalende duels” appeared first on Haaglanden Voetbal.

• Martijn Lagendijk nieuwe hoofdtrainer bij Rijnsburgse Boys
    by Ton Beije on 26 november 2022 at 10:00

Het net als Scheveningen in de Tweede Divisie uitkomende Rijnsburgse Boys heeft in Martijn Langendijk (foto) een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen gevonden. Hij neemt op sportpark Middelmors het stokje over van Henk Wisman. Langendijk (42) is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij zondageersteklasser sv Hillegom. Eerder was hij werkzaam bij Teylingen en jeugdtrainer... The post Martijn Lagendijk nieuwe hoofdtrainer bij Rijnsburgse Boys appeared first on Haaglanden Voetbal.

• DUNO begroet Rob Schilte als nieuw bestuurslid
    by Ton Beije on 26 november 2022 at 09:45

Rob Schilte (foto) treedt toe tot het DUNO-bestuur en gaat de sponsorzaken voor zijn rekening nemen. Op de Algemene Ledenvergadering van de club nam hij het stokje over van Koos Baptiste, die nog wel zeer actief blijft voor sponsoring en meer binnen de club. Rob Schilte is geen onbekende binnen de club. Hij voetbalde decennialang... The post DUNO begroet Rob Schilte als nieuw bestuurslid appeared first on Haaglanden Voetbal.

• HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN
    by Ton Beije on 26 november 2022 at 08:14

Dit weekend competitieduels in alle divisies en klassen in het amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels. VRIJDAG Eredivisie Vrouwen ADO Den Haag – sc Heerenveen ZATERDAG Zaterdagcompetitie IJsselmeervogels-Scheveningen, Nieuwenhoorn-FC ’s-Gravenzande, Valken’68-sv Den Hoorn, VUC-DHC,... The post HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN appeared first on Haaglanden Voetbal.