Haags voetbal

Haaglanden Voetbal Het laatste voetbalnieuws uit de regio

 • VOETBAL VANDAAG
  by Ton Beije on 25 maart 2023 at 07:30

  Haaglanden Voetbal verzorgt het dagelijks voetbaloverzicht. Zowel competitie-, beker als oefenvoetbal, in de regio, maar ook landelijk, veld- en zaalvoetbal, soms internationaal. Maar ook andere voetbal gerelateerde onderwerpen. PROGRAMMA ZATERDAG 25 MAART 2023 VELDVOETBAL AMATEURVOETBAL Tweede Divisie Aanvang 14.30 uur Scheveningen – Jong FC Volendam Excelsior Maassluis – Noordwijk Vierde Divisie Aanvang 14.30 uur Smitshoek... The post VOETBAL VANDAAG appeared first on Haaglanden Voetbal.

 • ADO Den Haag Vrouwen in slotfase onderuit bij Feyenoord
  by Ton Beije on 24 maart 2023 at 22:54

  ADO Den Haag Vrouwen is er niet in geslaagd de zegereeks van de laatste weken voort te zetten. Op Varkenoord in Rotterdam zorgde een treffer in de slotfase voor een schlemielige nederlaag 1-0 nederlaag voor de ploeg van trainer Sjaak Polak (foto). Polak kon vrijdagavond niet beschikken over topschutter Jaimy Ravensbergen. Daar tegenover stond de... The post ADO Den Haag Vrouwen in slotfase onderuit bij Feyenoord appeared first on Haaglanden Voetbal.

 • Full Speed zoekt helden en heldinnen voor het seizoen 2023/2024
  by Roland van der Linden on 24 maart 2023 at 20:06

  Onze jeugd blijft groeien. Gaaf! Maar omdat die meisjes en jongens ook onze sportieve successen naar de toekomst bepalen, willen wij ze natuurlijk goed begeleiden. Je voelt em al, wij zoeken enthousiaste en gedreven jeugdtrainers voor verschillende leeftijdscategoriën. Helden die langs het veld staan. Die een gezellig en gemotiveerd team helpen bouwen. Spelplezier staat op... The post Full Speed zoekt helden en heldinnen voor het seizoen 2023/2024 appeared first on Haaglanden Voetbal.

 • Drink- en eetpauze voor vastende spelers tijdens ramadan ook in amateurvoetbal
  by Ton Beije on 24 maart 2023 at 14:58

  Als de zon komende maand tijdens een wedstrijd in het amateurvoetbal (veld en zaal) ondergaat, kan de scheidsrechter het duel even stilleggen zodat voetballers die met de ramadan meedoen desgewenst snel wat kunnen eten en drinken. De KNVB wil dit seizoen – voor het eerst – naast in het betaald voetbal ook in het amateurvoetbal... The post Drink- en eetpauze voor vastende spelers tijdens ramadan ook in amateurvoetbal appeared first on Haaglanden Voetbal.

 • Sascha Tuijt volgend seizoen assistent-trainer bij SVC’08
  by Ton Beije on 24 maart 2023 at 14:47

  Sascha Tuijt (foto) gaat komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer Michael Ros assisteren bij het eerste elftal van SVC’08. De club is uiterst content, dat de ervaren Tuijt de tweede trainer wordt bij het eerste elftal. Sascha Tuijt was in het verleden actief als hoofdtrainer bij DSO, ASC, Meerburg en DWO. En bij de topamateurs is... The post Sascha Tuijt volgend seizoen assistent-trainer bij SVC’08 appeared first on Haaglanden Voetbal.

Plaats een reactie