JO11

Programma 18-09-2021

BMT 0.11 2 – SV Zuidwest 0.11 1 09.30 Sportpark Escamp Den Haag

WEDSTRIJDVERSLAG 11-09

KMD overklast door svZW O11 –  uitslag: 2-15   11-09-2021

Verslag: Aziz

Na de nederlaag van vorige week tegen Velo hebben we een week hard en goed kunnen trainen. De opkomst op de training is goed en we kunnen steeds meer gericht op wedstrijdtactiek trainen. En dat werpt zijn vruchten af.

Zaterdagochtend vroeg begonnen onze mannen onder leiding van onze aanvoerder Amine met een warming-up. Om de wedstrijd van vorige week te compenseren moesten we vandaag winnen en het liefst met veel doelpunten. Na de warming-up werden de jongens toegesproken, de opstelling gemaakt en het veld in gestuurd.

 Vanaf de eerste minuut speelden de jongens fel op de bal en stevig in het duel. De verdediging onder leiding van Ayoub samen met Kiyane deed wat ze moest doen: verdedigen en dan de bal geven aan onze spelmakers. Ayoub en Kiyane speelde vandaag samen een heel goede wedstrijd. Jullie hebben geen fouten gemaakt en zelfs gescoord.

Op het middenveld waren Amine, Ouways en Hamza een goede combinatie. Ouways heeft zonder slag of stoot laten zien dat hij makkelijk bij deze groep hoort en zelfs  goede kwaliteiten toevoegt. Ouways heeft een mooi linkerbeen en speelt heel goed samen.

Amine, onze leider in het veld trok de eerste twee kwarten het team mee naar voren en dat  resulteerde in het eerste kwart tot 6 doelpunten. Hamza speelde tijdens deze wedstrijd heel goed. Zijn acties, waar Hamza heel goed in is, waren nuttig. Niet een Akka, dan terug, weer een schaar, dan een akka 3 Duzu om weer een Zidane te zetten om daarna geen meter vooruit te komen. Nee, Hamza maakte mooie acties en gaf goede voorzetten of zocht de kortste weg naar het doel. Ik ben heel trots op onze middenveld.

In de spits stonden vandaag Zuhair, Younes en Nadir. Younes vind ik een geweldige spits. Hij zoekt altijd de kortste weg naar het doel. Wil heel graag scoren en ondanks dat hij de kleinste van ons team is, is hij voor niemand bang. Younes is goed, omdat hij als spits altijd wil scoren. Nadir met zijn rust en mooie techniek heeft ons aan de kant van veel moois laten genieten. Voor zijn leeftijd speelt hij heel volwassen. Het doelpunt met de hak was er een om in te lijsten. En dan als laatste…Zuhair. Zuhair is een heel rustige maar zo’n lieve jongen. Vandaag stond Zuhair in de spits en hij deed zo hard zijn best om te scoren. Maar elke keer als hij kon scoren speelde hij de bal aan de speler die er beter voor stond. Daardoor heeft hij vandaag maar liefst 3 keer een assist gegeven.

 In het laatste kwart had Zuhair nog niet gescoord. En toen kwam Zuhair los. Na een goede actie vanuit de rechterkant van onze topper Amine, rende Zuhair voor het doel. Hij werd ingespeeld en scoorde alsnog zijn doelpunt. En dat doelpunt werd gevierd door heel het team omdat iedereen Zuhair zijn doelpunt gunde. Younnes en Amine hebben 3 keer gescoord, Nadir, Ouwais en Hamza 2 keer, Zuhair Kiyane en Ayoub 1 keer. Ik ben heel trots op jullie als team. Ik zie dat jullie allemaal groeien als spelers. Ga zo door. De sfeer in het team is ook heel prettig. Jullie gaan heel goed met elkaar om. Tot dinsdag!

BELANGRIJK BERICHT VOOR DE ONDERBOUW

Algemeen bericht aan ouders van onderbouw (JO 7 – JO 11):

Beste ouders/verzorgers,

📍sv Zuid-West DH heet u van harte welkom bij onze voetbalclub. Voor onze leden van vorig jaar verandert er niet veel behalve dat ze nu bij een hogere leeftijdscategorie gaan spelen. De JO 11 speelt nu op een half veld met 8 spelers. Onze nieuwe leden hebben vorig jaar ivm Coronamaatregelen vrijblijvend kennis kunnen maken met onze club. Vanaf nu moet iedereen ingeschreven zijn. Is uw kind dat nog niet, doe het dan nu via onderstaande link: https://www.knvb.nl/ontdek-voetbal/inschrijven/BBGV712

📍Wij zien dat de trainingen goed worden bezocht door uw kind(eren). Afgelopen zaterdag hebben we echter te veel afzeggingen (op het laatste moment) gehad. Beste ouder, het kost ons veel energie en tijd om alles op te zetten voor het plezier van uw kinderen. Daarbij kunnen we van de bond boetes krijgen als er niet genoeg spelers komen (opdagen). Communiceer alstublieft tijdig met uw trainer via uw Appgroep. Vrijdagavond of zaterdagochtend afzeggen (behalve bij plotselinge ziekte) is not done. Wegblijven zonder reden mag niet en wordt niet getolereerd. Dit, omdat je de club en de trainer in de steek laat. Maar bovenal de andere kinderen die  op u en uw kind rekenen hun plezier ontneemt.

📍We houden een absentielijst bij. Omdat we te veel leden hebben, krijgen de kinderen die wel aanwezig zijn of bij afwezigheid melding doen, voorrang.

📍Spelers met een Ooievaarspas moeten hun pas laten scannen (bij Farid Zoulali). Als het je eerste sport is, dan hoef je niets te betalen. Is voetbal je 2e sport, dan krijg je 50% korting. U kunt de contributie betalen via de bank of contant. Er is ook een mogelijkheid om te betalen in termijnen. Hiervoor kunt u terecht bij onze penningmeester Ali Zoulali.

📍De contributie moet vóór 15 september betaald worden of er moet een regeling worden getroffen. Wordt er niet betaald, dan kan uw kind helaas niet meer deelnemen aan de activiteiten van sv Zuid-West DH. Dit heeft onder meer te maken met verzekeringen en het volledig inschrijven van uw kind door ons bij de KNVB.

📍Er worden foto’s en korte video’s gemaakt voor in uw Appgroep en voor de sociale media. Als u daar bezwaar tegen hebt laat het in uw Appgroep weten dan wordt er rekening gehouden met uw kind.

📍Uw kind krijgt dit jaar een tenue in bruikleen. Tijdens de wedstrijden zullen zij gekleed worden door onze sponsor. Wij moeten goed omgaan met onze kleding. Houd uw Appgroep in de gaten hoe uw trainer invulling gaat geven aan het verschaffen van het tenue.

📍Beste ouder, wij zijn heel blij met u. Onze ouders zijn altijd positief als ze onze teams supporten. U bent ook vaak aanwezig. Wij vragen u dan ook  de trainer te helpen; soms met fluiten, vlaggen, limonade halen in de pauze, onze spullen en eigendommen  bewaken, andere kinderen van wie de  ouders niet kunnen mee  laten rijden naar uitwedstrijden etcetera.

📍De ouders die niet komen of die wie wij nooit zien of hebben gezien worden binnenkort uitgenodigd voor een gesprek voor duidelijke afspraken. Uw kind bij de voetbalclub afzetten en weggaan kan niet (meer) en accepteren wij niet.

Als u vragen hebt over het voetbalbeleid kunt u terecht bij onze hoofdtrainer Jilali Laari, leden en bestuurszaken bij Farid Zoulali, betalingen bij Ali Zoulali en overige teamzaken bij uw trainer. Wilt u praten met een vertrouwenspersoon, meld dit dan bij uw trainer.

Wij wensen uw kind(eren) en u een heel goed en sportief seizoen toe.

De Technische Commissie sv Zuid-West DH