JO15

Programma 18-09-2021 SV Zuidwest o.15 1 – SV Die Haghe 0.15 2 11.00

SV ZUIDWEST o.15 VERSLAAT VELO 11-09-2021

Verslag: Hassan

De O15 van Sv Zuid-West begon chaotisch aan de wedstijd. Dit had mede te maken met de wijzingen net voor de aftrap. Door omstandigheden kon Igor niet beginnen aan de wedstrijd waardoor er op enkele posities geschoven werd.

Toch was de eerste kans voor Sv Zuid West. Het was Efe die aangespeeld werd in het zestienmeter gebied van de tegenstander. Hij omspeelde de tegenstander maar schoot tegen de keeper aan. De 1-0 liet echter  niet lang op zich wachten. Na een mooie opbouw van achteruit belandde de bal bij de rechtsbuiten Achraf Hij was een stuk sneller dan zijn directe tegenstander en haalde de achterlijn. De bal werd breed gelegd op Efe die niet aarzelde. Hij schoot de bal laag in de hoek waardoor de keeper van Velo kansloos was.

Het middenveld onder leiding van Zizou speelde een prima wedstrijd maar de eindpass was niet zuiver en voor het doel werden de verkeerde keuzes gemaakt. Hierdoor bleef het bij 0-1 in de eerste helft.

Na de rust kwamen Adam en Igor binnen de lijnen en speelden meteen een belangrijke rol. Adam nam een prachtige vrije trap  maar die werd niet beloond met een doelpunt. De bal werd net door de keeper van Velo uit het doel gehaald.

Na een aantal grote kansen voor Efe, Saifeddine en Achraf was het uiteindelijk Emirhan die de 2-0 maakte. Emirhan werd de diepte in gestuurd waar de ruimte achter de verdediging  groter werd nadat Velo voor de aanval koos. Emirhan kwam éen op éen met de keeper en faalde niet.

Na de 2-0 kreeg Velo een aantal mooie kansen om de achterstand terug te brengen tot één doelpunt. Het was de keeper van Zuid West Emirhan Ipek die vandaag goed stond de keepen. In de laatste minuten van de wedstrijd kreeg Velo een ander grote kans nadat de spits goed wegliep van de laatste man van Zuid-West. Het was het Igor die met een mooie sliding de bal blokkeerde waarna de kans om zeep werd geholpen. In de laatste minuut van de wedstijd kreeg Zuid-West nog een corner. Deze werd genomen door Adam. De keeper van Velo kwam onder de bal door waardoor de goed oplettende Abdelkhalek het voor het intikken had. Hij bracht de eindstand op 0-3.

Al met al een goede wedstrijd maar met de nodige verbeterpunten. Aanstaande dinsdag is daar de eerste mogelijkheid voor. Op naar volgende week zaterdag tegen Die Haghe JO15-2

Bovenkant formulier