Sponsor worden?

Sponsor worden:

Waarom SV ZUID-WEST sponsoren?

Voetbalvereniging SV ZUID-WEST kan niet zonder zijn leden en de hulp van de sponsoren. SV ZUID-WEST is een actieve groeiende club dat activiteiten organiseert voor de leden en de buurt. Als maatschappelijk betrokken voetbalorganisatie staan wij met beide voeten in de maatschappij. Aangrenzend aan SV ZUID-WEST is het Zuid-West college, Yunus Emre en Petrus Donders basisschool. Tram 9 rijdt langs ons complex en halte Beresteinlaan stopt bij SV ZUID-WEST. Op ons complex staat ook het thuishonk van Westlandse Rugby Club Haaglanden met de nodige rugby teams en supporters. Rondom het SV ZUID-WEST complex is heel veel beweging waardoor uw reclame zichtbaar wordt voor in potentie heel veel mensen. SV ZUID-WEST is in tegenstelling tot veel Haagse voetbalclub nog steeds groeiende. SV ZUID-WEST heeft een actieve groep vrijwilligers die de belangen van u en SV ZUID-WEST behartigen. Onze zaalvoetbalteam komt uit in de Topklasse, de twee-na-hoogste divisie van Nederland en zal aankomend jaar meestrijden voor promotie naar de Eerste Divisie. SV ZUID-WEST heeft 20 teams en in het seizoen 2019-2020 zullen we hoogstwaarschijnlijk meer teams inschrijven bij de KNVB. Ons jongste lid is 4 jaar oud en onze oudste lid de 70 gepasseerd.

Voordelen

U toont maatschappelijke betrokkenheid waardoor uw bedrijf positieve aandacht krijgt. U helpt SV ZUID-WEST zich professioneler te profileren door te voorzien in de materialen en omstandigheden. Onze teams komen uit in heel Zuid-Holland en ontvangen clubs op ons terrein waardoor uw naamsbekendheid geheid zal groeien onder onze gasten. Op jaarbasis zijn dit ruim 10.000 unieke bezoekers (spelers, ouders, grootouders, familie, supporters, wijkbewoners). Door uw sponsoring van SV ZUID-WEST ontstaat een mond-op-mond reclame. En ook niet geheel onbelangrijk is, dat het sponsoren van onze voetbalvereniging fiscaal aftrekbaar is.

Wat doet SV ZUID-WEST met uw sponsorgelden?

v.v. SV ZUID-WEST weigert spelers te betalen! Onze vrijwilligers verdienen geen geld bij SV ZUID-WEST. Al het sponsorgeld wordt gestoken in SV ZUID-WEST; om de club vitaal te houden. Uw geld zal worden besteed aan onder andere voetbaltenues voor onze SV ZUID-WEST teams, jeugd- en wijkactiviteiten, lichtmasten en veldenonderhoud zodat onze vereniging kan doorgroeien. SV ZUID-WEST zal vanaf seizoen 2019-2020 Voetbal TV op het terrein realiseren wat ook uw naamsbekendheid goed zal doen. Wij streven er naar om met uw sponsorgelden onze vrijwillige jeugdtrainers en scheidsrechters een opleiding van de KNVB te bieden om de club naar een hoger plan te tillen.

Hoe kunt u ons sponsoren?

SV ZUID-WEST biedt een aantal sponsorpakketten aan. Deze zijn niet vast gegoten in beton maar mag u ook lezen als een richtlijn. hebt u andere of meer wensen, bespreek dit dan en wij zullen aan uw behoeft voldoen.

Pakket A

• Reclame bord 6 meter op A locatie hoofdveld
  • Logo en URL op onze website, Facebook en in de Whatsappgroepen (leden, ouders/verzorgers
    kinderen)
  • Regelmatig aandacht voor uw onderneming op de sociale media kanalen
  • Vermelding van bedrijfsnaam tijdens toernooien en activiteiten
  • Vermelding van uw bedrijf in onze kantine

Pakket B

• Kledingsponsor van onze teams
  • Vermelding van naam sponsor op de kleding
  • Reclamebord van 3 meter op het hoofdveld

Pakket C

• Reclamebord van 3 meter op het hoofdveld

Pakket D

• Op ons terrein zal een vlag worden gehesen met uw gewenste reclame

Pakket E

Middels een button en een banner op onze site en Facebook kunt op perfecte wijze reclame voeren.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een of een aantal van deze pakketten, een gedeelte van een pakket of hebt u een andere wens met betrekking tot sponsoring, dan verzoek wij u vriendelijk contact op te nemen met onze sponsorcomissie via: Email@EmailSV ZUID-WEST.maroc